sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Trendejä, trendejä

Koko syksyn teoriaosuus on suurelta osin keskittynyt värien ihmeelliseen maailmaan. Viime viikolla pääsimmekin jo aloittelemaan toisillemme värianalyyseja. Tosi mielenkiintoista ja hauskaa! Mitään shokeraavaa muutosta ei värianalyysista itselleni selvinnyt ja näin ollen hiusten väri taitaa pysyä tummana, eikä vaatekaapin sisältökään värien kohdalta tule vaihtumaan.. mutta siis vain värien kohdalta ;).

Oman analyysin tulos: kontrastinen kesä


Mitä uutta siis trendeissä tänä syksynä? Ihan hirvitti ajatus siitä että ysäri on back! Just kun selvittiin kasarin kukkakuvioista ja neonväreistä, niin nyt täytyy alkaa repiä ylleen pilottitakkia ja jalkineiksi maihareita! Niin älkääkä vaan unohtako olkatoppauksia.

Syksyn 2013 trendi on melko rock/- grunge-tyyppinen. Poikatyttömäisen pukeutumisen puolesta puhuvat  revityt farkut, flanelliset ruutupaidat ja rennot pipot, sekä tietysti ne jo aiemmin mainitut army-henkiset maiharit ja pilotit. Myös legginsit ovat pitäneet pintansa, ja hameissa ja mekoissa löytyy kaikkea pitkästä lyhyeen, kotelomekosta tulppaanihameeseen. Ulkovaatetukseessa pinnalla ovat kevyet untuvatakit, maihinnousutakit, baseball- ja pilottitakit sekä klassinen villakangastakki on nyt entistä lyhyempi ja tyköistuvampi. Nahka materiaalina on must, ja sitä onkin yhdistelty mukavasti kaikkiin materiaaleihin ns.lisäkkeenä. Särmää vaatetukseen ja asusteisiin saadaan esimerkiksi niiteillä ja pehmeyttä pitsillä.

Väreinä pinnalla ovat burgundin punainen, tummanvihreä, harmaan eri sävyt ja musta.

Syksyn helmiä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti