sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Stailausta vol. 2

Niin se vaan viikko vierähti ja taas sitä nakutellaan ja jatketaan siitä mihin viimeksi jäimme. Viikon kuvaustauko teki terää, mutta on se vaan niin vaikeeta, siis kuvaaminen ja kuvattavana oleminen! Tähän edelliseen yhtyy myös Salla..? Tässä kohtaa pahoittelut lienee kohdallaan, koska näistä otokisista ei TODELLAKAAN uskoisi että valokuvauskurssi olisi pari kuukautta sitten käyty. Malli oli kaunis, mutta kuvaaja...Noh, saatiin me purkkiin muutama julkaisukelpoinen otos joten here it go!

Meikissä pysyimme maltillisena. Olisi saanut olla ehkä hieman voimakkaampi, mutta toisaalta kun Salla on vielä niin kovin nuori ja muutenkin siloposkinen, niin miksi turhaan hyvää pilaamaan ;). Silmissä käytimme vaaleaa helmiäistä, kevyin rajauksin. Ja siis kattokaa noita silmiä!!! Poskille sipaus hehkuvaa aurinkopuuteria ja huuliin vaaleanpunaista.


Koruina käytin klassisia helmiä, jotka ovat myöskin helppo yhdistää asuun kuin asuun samalla tuoden arvokkuutta, juhlavuutta ja pehmeyttä.


Tämä asukokonaisuus menee oikeastaan samaan kategoriaan kuin stailausosion ensimmäinen, jossa Salla pukeutui farkkuihin ja pystyraita yläosaan. Eli rennot bile-vaatteet. Tässä(kin) yläosan leikkaus ja kangas tekee topista juhlavamman. Housujen jippo piilee puolestaan korkeassa vyötärössä ja edessä ja takana olevissa vetoketjuissa.                      

Mekko: Vera Mont 189 € (Kekäle)

Juhlamekon leikkaus ja värit sopivat Sallalle todella hyvin, vaikka värit mekossa ovatkin hänen omia värejään tummemmat. Yläosa on tyköistuva ja rintojen kohdalta kangas on rypytetty, joka antaa sopivasti ryhtiä. Alaosa, jota en saanut kuviin, on kellohelmainen ja reilusti polven yläpuolelle laskeutuva, mikä antaa Sallan jaloille lisäpituutta, samoin kuin juhlakenkinä toimineet yksinkertaisen malliset, kiiltonahkaiset korkkarit. Juhlalaukuksi valitsisin Ted Bakerin pienen, mustan kiiltonahkalaukun.

Farkkuhaalarit: 39.90 € (Halpa-halli), paita: H&M: 9.90. 
Kengät: Marimekko Converset 119 € (Marimekko verkkokauppa)


..tai tällaiset "conssit" desingn by ERy.
  
Ihan hiukka saatiin jo hymyäkin kuviin, kun pääsimme vapaa-ajan vaatteisiin. Ja tottahan se on, että silloin on ihmisen lapsen hyvä olla, kun löytyy vaatteet joissa viihtyy! Farkkuhaalareita olen rakastanut aina, niin pitihän ne Sallalekkin saada! Ennenkaikkea käytännölliset ja mukavat päällä ja nyt myös ihan trendikkäätkin. Vaaleansininen ruutupaita sopi kuin nenä päähän niin väritykseltään kuin malliltaakin, tuoden mukavasti esiin sellaista "Elovena-tyttöä".
Kenkämuoti on tänä keväänä todella sporttinen, eli jos ei halua ihan lenkkareihin sonnustautua, niin tennarit ovat AINA must have!

Vaatteet, kengät ja korut ovat omasta vaatekaapistani, joten resursseihin nähden lopputulos oli hyvä!

Kiitos kovasti Sallalle. Tämä homma oli paljon työläämpi kuin osasin itse kuvitellakaan, mutta ei tainnut mallinikaan tietää mihin muutaman kuukausi takaperin lupautui.. Laav juu <3!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti