maanantai 3. maaliskuuta 2014

Stailausta

Viime päivityksestä onkin vierähtänyt jo tovi. Otti kai niin voimille tuo edellinen postaus ;). Nyt kun omasta tälläytymisestä on selviydytty, vuorossa on asiakas-stailaus. Mallina toimi minulle niin rakas pikku-sisko Salla.

Salla ennen..

Aloitimme stailauksen luonnollisesti väri- ja vartaloanalyysillä. Värianalyysin tulos oli "True Summer" eli todellinen kesä. Väreinä Sallalle parhaiten sopivat baletin mukaan tumman sininen, vaalean sininen, keltainen, vaalean harmaa, viininpunainen, vanilja ja helmen vaalea. Väritys ei sinänsä yllättänyt, sillä juurikin noita värejä siskoni yllä useimmiten näenkin. Kesäisin hän tykkää pukeutua kirkkaisiin väreihin esimerkiksi piristävään keltaiseen, joka myöskin löytyi em. skaalasta. Sallan tyyli pukeutumisessa on sporttinen ja kotona ollessaan college-housuihin ja villasukkiin, kuten yllä olevasta kuvasta näkyykin.


True Summer

Vartalotyypiltään Salla on hoikka suora eli H, sporttinen lihaskimppu. Sinällään kyseessä oleva vartalotyyppi on helppo vaatettaa, mutta haasteen asettavat Sallan pituus (158 cm) ja omasta mielestä liian lyhyet jalat!

Ensimmäiseen asukokonaisuuteen valitisin rennon city-lookin, joka toimii lähes tilaisuudessa kuin tilaisuudessa. Tiukat, lantiomalliset strech-farkut ( Gina Tricot: 39.95 €) istuvat Sallan päälle tosi hyvin. Lahkeen pituus on tärkeä, sillä liian pitkät lahkeet lyhentävät jalan pituutta entisestään, ehkäpä kaikkein passelein pituus olisikin aivan nilkkapituinen housu tai jopa asteen verran lyhyempi. Paidan kikkana puolestaan musta-valkeaa pystyraitaa, joka antaa vaakasuoraan vastakohtana kantajalleen lisää pituutta 
(Vila 29.95 €). Koska paita on ihanasti lasketuvaa sifonkia, tuo se hieman juhlavuutta muuten niin arkiseen asuun. Kengät ovat yhdet lemppareistani, joilla en kyllä valitettavasti ole oppinut vieläkään kävelemään.. Nuden väriset korkkarit mätsää hyvin vyön kanssa ja komppaa kokonaisuuden kanssa myöskin mukavasti.

..jälkeen.
Hiuksia on lyhennetty ja kevennetty kampaajan toiveesta useampi sentti, sekä väriä vaalennettu liukuvärjäyksen avulla. Silmämeikissä käytin ruskeaa ja helmiäsivihreää korostamaan Sallan sini-harmaita silmiä. Huuliin halusin hiukan draamaa punaisella huulipunalla.


Tänä keväänä aurinkolaseissa saa olla leikkisää pyöreyttä. Merkki: Gucci 229 € (Silmäasema)

Lisää Sallan stailauksesta ilmestyy blogiin loppuviikosta, jahka saan kiireisen tytön kuvattua rentoon kesätyyliin ja juhlahumuun :)!

1 kommentti:

  1. Todella onnistuneesti stailattu! Siskosi on varmasti tyytyväinen.

    VastaaPoista