maanantai 9. joulukuuta 2013

Oman elämän supermalli

OMG!! Juurikin tuo oli ensimmäinen ajatus, kun opettaja antoi meille tehtävän: stailaa itsesi ja kuvauta sen jälkeen lopputulos. Ihan oikeestiko?! Vaikka aikaa oli reilut puolitoista kuukautta niin kiirehän siinä tietysti tuli. Vaatteita ehdin ostaa kuvaukseen useita kertoja, mutta lopputulos oli jälleen kerran yllättävän simppeli kokonaisuus. Tänä syksynä vaatetukseni on pysynyt  mustassa, valkeassa ja harmaassa, kuten kuvissa näkyykin. Jotta ei kuitenkaan liian tylsäksi ole tälläytymiseni käynyt, olen rohkaistunt käyttämään mekkoja ja hameita, joka on ollut ihan mukava piristys arkiseen pukeutumiseen. Tänä syksynä noita kyseisiä hepeneitä on ollutkin tarjolla runsaasti ja vielä parempaa on se, että niitä on saanut trikoisena, mikä tietysti lisää pukeutumismukavuutta :).


Hiuksissa käytin kiharruspuikkoa, jolla saa aivan mielettömän ihanat kiharat helposti ja nopeasti pitkään hiukseenkin. Ongelmana oli vain se, koska hiukseni ovat niin kovin raskaat, ei niissä tahdo pysyä minkäänlainen käkkärä.. Lopputuloksena oli kaksi viikkoa kuvausten jälkeen puoli metriä lyhyempi letti!

Meikin tein myöskin itse, koulussa opittuja taitoja apuna käyttäen. Luomivärinä käytin tummaa grafiitin harmaata ja helmiäis vihreää, joka korostaa sinisiä silmiäni. Huulissa käytin kirkkaan punaista huulikiiltoa.

 Farkut: Vero Moda 29.95€, paita: Vero Moda 28.95 €

 Voin kertoa, että kuvauksissa ei todellakaan liikuttu minun mukavuusalueellani, joten onnistuneista (ja julkaisukelpoisista) otoksista on siis kiittäminen hyvää ystävääni Olli Jänttiä. On se vaan niin hienoa että ystäväpiiristä löytyy moisia ammattitaitoisia helmiä, kunnioitus ja ISO kiitos siis hänelle.

Trikoomekko: Vila 26.95€, nahkavyö: Vila 24.95€, legginsit: Vero Moda 19.95€


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti